Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Φθιώτιδα, Δράμα, Ηλεία, Ροδόπη, Χαλκιδική και Αττική.

Συνελήφθησαν χθες 27 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λαμίας, δύο ημεδαποί, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Σπαρτιά Πελασγίας, του Δήμου Στυλίδας, στην Φθιώτιδα και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.933,59€.

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα αξίας 1.933,59€, χθες 27 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε δύο ημεδαπούς, οι οποίοι προέβησαν σε καύση καλωδίων πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Νικηφόρος, του Δήμου Παρανεστίου, στην Δράμα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 27 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξύλων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Άγιος Νικόλαος», της Τ.Κ. Αρήνης, του Δήμου Ζαχάρως, στην Ηλεία.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.546,88€, χθες 27 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ροδόπης, σε ημεδαπή, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Νέα Σάντα, του Δήμου Μαρώνειας Σαπών, στην Ροδόπη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.687,5€, σήμερα 28 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Κασσάνδρας, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την καύση υπολειμμάτων βλάστησης εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Κασσανδρεία, του Δήμου Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625 €, σήμερα 28 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 9ου Π.Σ. Αθηνών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Αμαρουσίου, στην Αττική.