Πρόστιμα για παραβάσεις καύσης σε Φωκίδα, Θεσσαλονίκη και Μαγνησία

Πρόστιμα για παραβάσεις καύσης σε Φωκίδα, Θεσσαλονίκη και Μαγνησία
25/05/2025

Σε τρεις ακόμη περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την καύση σε υπαίθριους και οικοπεδικούς χώρους:

🔺 Συνελήφθη ημεδαπός την Παρασκευή 24 Μαΐου 2025, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα εντός αγροτοδασικής έκτασης στον δήμο Δελφών, στη Φωκίδα. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.223,60€.

🔺 Την ίδια ημέρα, το Π.Κ. Σταυρού επέβαλε πρόστιμο 937,50€ σε αλλοδαπό για καύση στερεών καυσίμων εντός οικοπεδικού χώρου στον δήμο Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.

🔺 Το Σάββατο 25 Μαΐου 2025, αλλοδαπός εντοπίστηκε από το Π.Κ. Αργαλαστής να προβαίνει σε καύση ξερών χόρτων σε υπαίθριο χώρο, στον δήμο Νοτίου Πηλίου, στη Μαγνησία. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.875€.

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες υπενθυμίζουν την αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Don't Miss

Κολωνός: Τους έπιασαν την ώρα που πήγαιναν να βάλουν σε φορτηγό φωτιά

Κολωνός: Τους έπιασαν την ώρα που πήγαιναν να βάλουν σε φορτηγό φωτιά

Κολωνός: Τους έπιασαν την ώρα που πήγαιναν να βάλουν φωτιά
Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Κοσμά επί της Ποσειδώνος

Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Κοσμά επί της Ποσειδώνος

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας και παραδόθηκε στο Ε.Κ.Α.Β. συνεπεία εκτροπής του