Η εταιρεία Mediterra Α.Ε, αρωγός στο πολύτιμο και πολυσήμαντο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, προέβη στη δωρεά δύο πλήρη σετ υπολογιστών και ενός ασύρματου εκτυπωτή, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις ανάγκες μηχανογράφησης της υπηρεσίας.

Η τελετή παράδοσης του υλικού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χίου παρουσία των:
Στεργιούλα Ιωάννη , Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσία Ν. Χίου, Καπελαρίδη Σταύρο , Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης Χίου, Φλατσούση Γιώργου, Υπεύθυνου Γραφείου Πυρασφαλείας οι οποίοι ευχαρίστησαν ιδιαίτερα την εταιρεία για την πρωτοβουλία της δωρεάς.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και οι Αντώνης Καλίτσης – New Business Director της Mediterra και Δημήτρης Κωνσταντινίδης – Τεχνικός Διευθυντής Κέντρου Έρευνας Μαστίχας, εξαίροντας το έργο των πυροσβεστών και τονίζοντας ότι η προσφορά αυτή είναι μια κίνηση που δηλώνει την έμπρακτη στήριξη και αναγνώριση στο καθημερινό έργο και αγώνα των πυροσβεστών, που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, για την προστασία όλων μας.

tvpatrida.gr

Δωρεά δύο σετ υπολογιστών και ενός ασύρματου εκτυπωτή της Mediterra Α.Ε. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου