Εκπαίδευση μελών της Π.Ε.Ε.Π.Σ. στην ασφαλή εργασία σε ύψος με πρότυπα IRATA και BS 8454

Εκπαίδευση μελών της Π.Ε.Ε.Π.Σ. στην ασφαλή εργασία σε ύψος με πρότυπα IRATA και BS 8454
27/05/2025

Στις 15 Μαΐου 2025, πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένη εκπαίδευση μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Ε.Π.Σ.) με αντικείμενο την ασφαλή εργασία σε ύψος, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα IRATA και BS 8454.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν δώδεκα εθελοντές πυροσβέστες και πυροσβέστριες από διάφορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας, οι οποίοι και πιστοποιήθηκαν από την εταιρεία GEP Health and Safety Advisors, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας και αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών στον κλάδο της στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε θεωρητικό και κυρίως πρακτικό σκέλος, δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή τεχνικών ασφαλούς πρόσβασης, εργασίας και διάσωσης σε ύψος, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των διεθνών προτύπων.

Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Όμιλο Εταιρειών GEP για την ευγενική χορηγία της εκπαίδευσης και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο των εθελοντών πυροσβεστών.

με πληροφοριες απο το vfu.gr 

Don't Miss

Πυρκαγιά σε έκταση με καλάμια στο Τυμπάκι Κρήτης

Πυρκαγιά σε έκταση με καλάμια στο Τυμπάκι Κρήτης

Πυρκαγιά ξέσπασε απόψε νωρίς το βράδυ στην περιοχή “Παχιά Άμμος”
Πυρκαγιά σε χωματερή στη θέση “Γκριμάρια” στην Αργολίδα

Πυρκαγιά σε χωματερή στη θέση “Γκριμάρια” στην Αργολίδα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χωματερή στη θέση “Γκριμάρια” Νέας Κίο, τα