Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Ιουνίου 2025 στην περιοχή Κινίδαρος της Νάξου. Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ και 12 πυροσβεστικά οχήματα.
Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν με επτά πυροσβέστες από την 1η ΕΜΟΔΕ που μετέβησαν με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ ακτοπλοϊκώς έφτασαν ακόμη τέσσερις πυροσβέστες από τη Σύρο με πλωτό μέσο του Λιμενικού και τέσσερις από τη Θήρα με δύο οχήματα.
Για τις βραδινές ώρες έχει προγραμματιστεί να ενισχυθούν οι δυνάμεις περαιτέρω, με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα από την Πάρο και δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα από τον Πειραιά.
Στο έργο της αεροπυρόσβεσης συνδράμουν περιοδικά τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενώ καθοριστική είναι και η υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με υδροφόρες και μηχανήματα έργου.