Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Πέλλα, Εύβοια, Κρήτη και Έβρο

17/07/2024
by
Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Πέλλα, Εύβοια, Κρήτη και Έβρο

Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Πέλλα, Εύβοια, Κρήτη και Έβρο

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 875€, χθες 16 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γιαννιτσών, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Πέλλας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.000€, χθες 16 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Καρύστου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Στύρων, του Δήμου Καρύστου, στην Εύβοια.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.000€, χθες 16 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χανίων, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Πασακάκι, του Δήμου Χανίων, στην Κρήτη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 5.500€, σήμερα 17 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Σουφλίου, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση καπνίσματος μελισσιών σε δασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο Δ.Δ. Κυριακής, του Δήμου Σουφλίου, στον Έβρο.

Don't Miss

Πυρκαγιές στο Λος Άντζελες: 24 νεκροί στη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των ΗΠΑ

Πυρκαγιές στο Λος Άντζελες: 24 νεκροί στη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των ΗΠΑ

Σε εξαιρετικά κρίσιμο στάδιο έχει εισέλθει η πολυήμερη μάχη των
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Πύργος Βοιωτίας (Φωτό)

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Πύργος Βοιωτίας (Φωτό)

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πύργος Ορχομενού Βοιωτίας. Κινητοποιήθηκαν