Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Στερεάς κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Στερεάς κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

 Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας ανταποκρινόμενη θετικά στην έκκληση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού στη Χαλκίδα. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Διοικήσεων Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

«….Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη αυτή προσφορά, η οποία λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε.

 Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραμένει πιστό στην αποστολή του για κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες από τις οδυνηρές ανατροπές που έχει προκαλέσει η πανδημία στα νοικοκυριά και τις ακόμα πιο έντονα αρνητικές συνέπειες που έχει επιφέρει στις ήδη αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Σημειώνεται ότι το α΄ εξάμηνο 2020 καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 65,9% στον αριθμό των παιδιών και των οικογενειών με σοβαρότατα προβλήματα διαβίωσης, που υποστηρίξαμε. Συνολικά καλύψαμε τις ανάγκες 15.673 παιδιών και των οικογενειών τους….»Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Στερεάς κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Στερεάς κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»πηγη:ilamia.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στο 90o χιλιόμετρο της Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης κοντά στην έξοδο για Λιβαδειά

Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στο 90o χιλιόμετρο της Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης κοντά στην έξοδο για Λιβαδειά

Πυρκαγιά ξέσπασε στο 90o χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, κοντά
Σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπάλληλους