Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Έως τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος

Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Έως τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος
04/06/2020

Βελτιωμένος παρουσιάζεται ο καιρός την Πέμπτη, αφού η αστάθεια των προηγούμενων ημερών θα αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Γ. Καλλιάνου, στο Ιόνιο, τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές αλλά και στα περισσότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου μέχρι και την Κρήτη, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν ωστόσο, κυρίως σε ορεινά τμήματα από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι και μετά θα δώσουν τοπικές βροχές, με τη θερμοκρασία στους 15 – 27 βαθμούς και τους ανέμους στα 2 – 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού. Η θερμοκρασία από 13 – 27 βαθμούς και οι άνεμοι από 3 – 5 μποφόρ.

Την Παρασκευή οι αραιές νεφώσεις θα πυκνώσουν και το Σάββατο θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές, με τη θερμοκρασία να αυξάνεται ελάχιστα.

Don't Miss

Πυροβεστική: 52 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο

Πυροβεστική: 52 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο

Από Ω/19:00/05-11-2020 έως Ω/19:00/06-11-2020, εκδηλώθηκαν 52 δασικές πυρκαγιές και συνολικά
Πυρκαγιά σε δασική έκταση έξω από το Γενέσι Τρικάλων

Πυρκαγιά σε δασική έκταση έξω από το Γενέσι Τρικάλων

Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική