Σορός άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στον οικισμό Κέδρος, Σοφάδων Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το KarditsaLive.Net η πυρκαγιά ξέσπασε για άγνωστη προς το παρόν αιτία στην δίπατη παλιά οικία που διέμενε ο 61χρονος περί τις 12 το μεσημέρι.

Στο σημείο κλήθηκε από τους γείτονες του 61χρονου η Π.Υ. που έσπευσε στο σημείο πρώτα με ένα όχημα από την Π.Υ. Σοφάδων και ακολούθως άλλα τέσσερα (δύο βοηθητικά) από την Π.Υ. Καρδίτσας με συνολικό πλήρωμα 10 ατόμων χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αποτρέψουν το κακό.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας Αντιπύπαρχος Κων. Τσιώλης. Αστυνομία και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ επίσης κλήθηκαν και παρέστησαν στο συμβάν.

Η σορός του 61χρονου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας ενώ τη σχετική έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Π.Υ. Καρδίτσας.Σορός άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς από οικία στον οικισμό Κέδρος, Σοφάδων Καρδίτσας. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Πηγη:larissanet.gr