Απεγκλωβισμό οδηγού, ο οποίος “κόλλησε” με το αυτοκίνητο του στον δρόμο Σαπών-Μεταξάδων στην ορεινή περιοχή της Λεπτοκαρυάς, το πρωί από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 45χρονος είχε πάει από την Καβάλα όπου μένει στο χωριό Μικρό Δέρειο, για να μεταφέρει φάρμακα και άλλες προμήθειες στην γιαγιά του η οποία κατοικεί στο χωριό αυτό του δήμου Σουφλίου. Κατά την επιστροφή όμως, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Αλεξανδρούπολης, επειδή ο δρόμος έχει αυτό τον καιρό λίγο χιόνι και επικρατούσε πυκνή ομίχλη που δεν επιτρέπει να βλέπει κανείς στα λίγα μέτρα, “κόλλησε” το αυτοκίνητο του και ακινητοποιήθηκε.

Κάλεσε αμέσως σε βοήθεια θορυβημένος και έφτασε όχημα της Πολιτικής Προστασίας που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή σε επιφυλακή και παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης. Το πρώτο καθάρισε τον δρόμο και οι άνδρες της Πυροσβεστικής… τράβηξαν το αυτοκίνητο του ώστε να μπορεί στη συνέχεια να κινηθεί. Έτσι έληξε αισίως η περιπέτεια του, ενώ να επισημάνουμε ότι σε έλεγχο που έγινε λόγω της γνωστής απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού, διαπιστώθηκε ότι είχε στείλει SMS στον γνωστό αριθμό 13033 και είχε πάρει την έγκριση για την μετακίνηση του από την Καβάλα στο Μικρό Δέρειο.

enanews.gr