Τα συγχαρητήρια του στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος έδωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, τονίζοντας ότι η συνεισφορά των Πυροσβεστών ήταν εξαιρετικά σημαντική και στη διαχείριση της κατάστασης που διαμορφώθηκε πρόσφατα στην κρίση του Έβρου.

Αυτό συνέβη στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ.Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική προετοιμασία του καλοκαιριού που έρχεται.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ξέχασε την βοήθεια που έδωσαν οι Πυροσβέστες στον Έβρο από τα τέλη Φεβρουαρίου ως τα τέλη Μαρτίου, στην αντιμετώπιση της προσπάθειας εισβολής εκ μέρους χιλιάδων λαθρομεταναστών που καθοδηγούνταν από την Τουρκία.

Η Πυροσβεστική άλλωστε ήταν συνέχεια στα σύνορα, τόσο στις Καστανιές όσο και στην περιοχή των Φερών, με οχήματα και άνδρες, βοηθώντας αστυνομία και στρατό στην αποτροπή της επιχειρούμενης εισβολής. Κάτι που το διαπίστωσε άλλωστε και ο ίδιος ο κ.Χρυσοχοίδης στις συχνές επισκέψεις του στον Έβρο.

Evros-news.gr