Ο δράστης ή οι δράστες έδρασαν βραδινές ώρες, προξενώντας ζημιές στον χώρο-Εξοργισμένη ανάρτηση από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρη Πουρσαϊτίδη

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 25 Μαΐου 2020 στο κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου στον Αμυγδαλεώνα, αφού πρώτα έσπασαν το παράθυρο για να μπούνε μέσα.

Το συμβάν έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, συνοδεία φωτογραφίας από τις ζημιές τις οποίες προξένησαν οι δράστες ή ο δράστης.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Πουρσαϊτίδη

«Βανδαλισμοί στο ολοκαίνουριο βιοκλιματικό Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα συνεχίζονται… Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντίκρισε σήμερα το πρωί ή Διευθύντρια του Σχολείου… Έβαλαν φωτιά το κυλικείο αφού πρώτα έγινε παραβίαση στο παράθυρο του κυλικείου. Η κατάσταση αυτή είναι απερίγραπτη και αδιανόητη, ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί. Οφείλουμε όλοι μας να το προσέχουμε και όχι να γίνονται ζημιές από λίγους ανεγκέφαλους, αναίτια και ανεξήγητα…».

Καβάλα: Έβαλαν φωτιά στο κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα