Στον απόηχο του μνημόσυνου του αγαπητού Ανθυποπυραγού Σάββαρη Σάββα, ένα σημαντικό γεγονός χρωμάτισε την σημερινή ημέρα, ευχάριστα όμως αυτή τη φορά.

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτιος Δομουχτσίδης, κατάθεσε στην φυσική ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, με το οποίο παραχωρείται επίσημα χώρος για την στέγαση του Π.Κ Σιδηροκάστρου, εν όψη της αναβάθμισης του.Η απόφαση που κατατέθηκε στο ΔΙΑΎΓΕΙΑ, σηματοδοτεί την αναγκαία επέκταση και την πληρέστερη οργάνωση των εγκαταστάσεων, αποφέροντας τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα στην ασφάλεια και εξυπηρέτηση του πολίτη.
Ο Δήμαρχος της Σιντικής ασπαζόμενος τις ανάγκες της Υπηρεσίας, από την πρώτη στιγμή υπήρξε η αιχμή του δόρατος στον αγώνα για την αναβάθμιση του Κλιμακίου, αντιστρατευόμενος στις φωνές που λειτούργησαν ως τροχοπέδη στο συμφέρον της περιοχής.Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και το επιτελείο του, για την αρωγή που μας προσφέρεται στο χρόνιο αίτημα των Πυροσβεστικών .
Εμείς ευχόμαστε σύντομα να δούμε το όνομα του αείμνηστου Σάββα να συνοδεύει την πινακίδα της “Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σιδηροκάστρου”.πηγη:serres24.gr Σέρρες: Δήμος Σιντικής: Παραχωρεί κτήριο για την στέγαση της Πυροσβεστικής