Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, καθώς προχθές το πρωί παρελήφθησαν τα ελαστικά των πυροσβεστικών οχημάτων στην προμήθεια των οποίων προέβη πρόσφατα η Περιφέρεια.Ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, πύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς υποδέχθηκε τον περιφερειάρχη και εξέφρασε ευχαριστίες -εκ μέρους όλων των πυροσβεστών της Μεσσηνίας- για την ουσιαστική συμπαράσταση και τη στήριξή του σε διάφορα ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των πυροσβεστών.Από την πλευρά του, ο κ. Νίκας ευχαρίστησε με τη σειρά του τους πυροσβέστες για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν και τόνισε πως η Περιφέρεια “θα είναι πάντα αρωγός σε όλα όσα σχετίζονται με τον υπηρεσιακό και προσωπικό τους εξοπλισμό, γιατί κοινός στόχος όλων είναι η διασφάλιση όλων των αναγκαίων συνθηκών και προϋποθέσεων, ώστε να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στο καθήκον τους”.

Υπενθυμίζεται πως η αγορά ελαστικών αφορά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ενώ η σχετική δαπάνη για την προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των πυροσβεστικών οχημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανήλθε περίπου στα 48.000 ευρώ.

Στην παραλαβή των ελαστικών παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρώην αρχηγός του Π.Σ. Βασίλης Καπέλιος, ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής και ο υποδιοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας, επιπυραγός Παναγιώτης Παπανικολάου.tharrosnews.gr11periferia 768x576 1