Και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας «χτύπησε» ο κορωνοιός, αφού χθες βγήκε θετικό το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ένας πυροσβέστης. Ο συγκεκριμένος πυροσβέστης έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, με ήπια συμπτώματα και η Υπηρεσία ακολούθησε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αρκετοί από το προσωπικό υπεβλήθησαν σε τεστ στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και σήμερα θα ακολουθήσουν κι άλλοι, ενώ οι άμεσες επαφές του πυροσβέστη που είναι θετικός τέθηκαν και αυτοί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Όλα τα δείγματα που ελήφθησαν χθες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας ήταν αρνητικά, ενώ σε καλή κατάσταση είναι ο πυροσβέστης που βρέθηκε θετικός.

Παράλληλα, έγινε απολύμανση τω εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας, όπως αναφέρει το patrisnews.Η λειτουργία της ΠΥ Αμαλιάδας συνεχίζεται κανονικά, με βάση τις οδηγίες και τον σχετικό σχεδιασμό και μέχρι και αυτή την ώρα κανείς άλλος από το προσωπικό δεν είχε εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα.Έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.πηγη:patrasevents.grΘετικός στον κορωνοϊό πυροσβέστης της Π.Υ. Αμαλιάδας