Αναζητούνται περιπατητές στον Ψηλορείτη – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής να τους εντοπίσει.

Περιπέτεια για δύο άτομα, τα οποία ξεκίνησαν να κάνουν πεζοπορία στον Ψηλορείτη και κάτω από άγνωστες συνθήκες ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική από τον ένα εκ των δύο περιπατητών, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού βρίσκεται το δεύτερο άτομο.

Ο τραυματίας βρίσκεται στο Οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού, μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν για τον εντοπισμό τους 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 19 υπαλλήλους και πιο συγκεκριμένα στην επιχείρηση παίρνουν μέρος άνδρες από τον Σταθμό Ρεθύμνου και την 3η ΕΜΑΚ, ενώ στην επιχείρηση συνδράμει και η Αστυνομία, με το ΕΚΑΒ να βρίσκεται σε ετοιμότητα.Σημειώνεται ότι η επιχείρηση λαμβάνει χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες, με το σκοτάδι να δυσχεραίνει το έργο των διασωστών, ενώ σημειώνεται επίσης ότι στην περιοχή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.Αναζητούνται περιπατητές στον Ψηλορείτη - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής να τους εντοπίσειπηγή:neakriti.gr