Ένα “κομάντο”, ένας από τους πιο μάχιμους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Σπύρος Κούτρας ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν  Διοικητής της 4ης ΕΜΑΚ αναλαμβάνει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Ο Σπύρος Κούτρας έχει βρεθεί σε όλες τις πυρκαγιές, τις καταστροφές, τις επείγουσες επεμβάσεις των τελευταίων ετών στην περιοχή μας. Μάχιμος από την πρώτη μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δε δίστασε να σκαρφαλώσει, να αναρριχηθεί, να συντονίσει ή και να σβήσει όποια φωτιά απειλούσε τον τόπο. Τρομερά έμπειρος και πάντα στην πρώτη γραμμή, ο κ. Κούτρας αποτελεί υπόδειγματικό πυροσβέστη και άνθρωπο για αυτή τη θέση.

Όπως ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι αναλαμβάνει καθήκοντα στις 29 Ιανουαρίου.

Επίσης στο μήνυμα του δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τους μέχρι σήμερα συναδέλφους του της 4ης ΕΜΑΚ «Τελικά η προαγωγή ήρθε νωρίτερα από ότι περίμενα (κι από ότι ήθελα). Μετά από πολλά χρόνια στην Διοίκηση της 4ης ΕΜΑΚ από 29-1-21 αναλαμβάνω την Διοίκηση των Πυρκων Υπηρεσιών Π.Ε Έβρου. Ευχαριστώ τους συναδέρφους της 4ης ΕΜΑΚ για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Στους νεοπροαχθέντες συναδέλφους εύχομαι σιδερένιοι, υγιείς και τυχεροί!».

Ένας από τους πιο μάχιμους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος ο νέος Διοικητής Π.Υ. Έβρου

e-evros.gr