Καθαρούς από χιόνια δρόμους ζήτησε ο Ν. Χαρδαλιάς.Καθαρούς από χιόνια δρόμους ζήτησε ο Ν. Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ζήτησε να μην χαθεί κανένα ραντεβού για εμβολιασμό λόγω του χιονιού

Τη συνδρομή της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση στον εμβολιασμό και να μην χαθούν λόγω του χιονιού τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία έχουν δοθεί οδηγίες ώστε τα ειδικά μηχανήματα των δήμων να κρατούν όσο πιο καθαρούς γίνεται τους δρόμους έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας και στους βασικούς οδικούς άξονες ώστε να είναι προσβάσιμοι οι δρόμοι από τους εμβολιαζόμενους.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ανακοινώθηκε πως υπάρχει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο που προβλέπει τη μεταφορά του ατόμου που έχει ραντεβού για εμβολιασμό, ακόμη και με οχήματα της πυροσβεστικής.

Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Χαρδαλιά και το επιχειρησιακό κέντρο της πυροσβεστικής, ώστε να γίνεται άμεσα η επέμβαση και η μεταφορά.

Επίσης, έχει δοθεί οδηγία για έλεγχο στις γεννήτριες των μεγάλων αποθηκών όπου φυλάσσονται τα εμβόλια, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε περιπτώσεις διακοπών ρεύματος.

Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr