Μαμά έσωσε τα δίδυμα αγοράκια της από τροχαίο θυσιάζοντας τη ζωή της.Μαμά έσωσε τα δίδυμα αγοράκια της από τροχαίο θυσιάζοντας τη ζωή της

Η 29χρονη Hillarie Galazka από το Μίσιγκαν βρισκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό της με τους δυο 5χρονους γιους της όταν ένας ασυνείδητος οδηγός τους χτύπησε και εξαφανίστηκε.

Ένας 25χρονος αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε στις Αρχές πως ο ασυνείδητος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της Hillarie στη ράμπα εισόδου ενός καταστήματος, κι έπειτα έβαλε μπρος και έφυγε.

Όταν είδε το άλλο αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, η νεαρή μαμά έβαλε το σώμα της μπροστά στα δίδυμα αγοράκια της για να τα προστατέψει, αλλά τραυματίστηκε θανάσιμα η ίδια. «Το σώμα της έσωσε τα παιδιά της» είπε συγκλονισμένη η μητέρα της. «Τα αγόρια λένε πως άνοιξε τα μάτια της, τα κοίταξε, κι έπειτα τα έκλεισε για πάντα».Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντόπισε τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα στο τοπικό νοσοκομείο, και αποκάλυψε πως οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και με ληγμένη άδεια. Επιπλέον, ήταν γνωστός στις Αρχές αφού εκκρεμούν εναντίον του ακόμα δύο εντάλματα σύλληψης.

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας είπε: «Όλοι αγαπούσαν την Hillarie, ήταν μια καλή, έντονη και όμορφη γυναίκα που δεν άξιζε να πεθάνει… Τουλάχιστον επέζησαν τα μωρά μας». Η επιμέλεια των δύο αγοριών έχει περάσει εξ ολοκλήρου στον μπαμπά τους, ενώ όλη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη με τον άδικο χαμό της αγαπημένης τους.

Πηγή: cafemom.com