ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 05/04/2021
ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΣΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ,
ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΠΕΡΙ ΤΑ 200 ΑΤΟΜΑ – ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ – ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΠΕΡΙ ΤΑ 40 , ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΖΩΕΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΝ, ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ;

*ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
*ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
*ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ.
*ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠ Ο,ΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
*ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, 2 ΟΧΗΜΑΤΑ 4Χ4 , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΚΙΝΗΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

*ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!
*ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΖΗΤΑΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

ΣΥΡΙΓΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΙΚΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΝΤΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΝΑ
ΘΕΟΤΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΥΦΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΡΟΥΠΑ ΑΓΝΗ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

0B050795 9A32 4004 B6B9 B51CAD4AE0A4 611502FD 58F1 4B8B 88C9 205CF171F9BE