1)Σαν Σήμερα στις 30 Απριλίου 1999, έχασε τη ζωή του ο Πυρονόμος Σταμέλος Σωτήριος, κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο, που μετέφερε προπάνιο, στα Καμένα Βούρλα. Γεννήθηκε στα Πετράλωνα Ευρυτανίας το 1953, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. ΔενΞεχνάμε

2)Σαν Σήμερα στις 30 Απριλίου 1999, έχασε τη ζωή του ο Αρχιπυροσβέστης Ριζόπουλος Ευστάθιος, κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο, που μετέφερε προπάνιο, στα Καμένα Βούρλα. Γεννήθηκε στο Μοσχοχώρι Φθιώτιδας το 1958, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. ΔενΞεχνάμε

3)Σαν Σήμερα στις 30 Απριλίου 1999, έχασε τη ζωή του ο Αρχιπυροσβέστης Νικολάου Νικόλαος, κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο, που μετέφερε προπάνιο, στα Καμένα Βούρλα. Γεννήθηκε στις Κομποτάδες Φθιώτιδας το 1960, ήταν έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. ΔενΞεχνάμε.

Από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκαν 14 ακόμη άτομα και από τύχη δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα.

Ο 39χρονος οδηγός αν και βρισκόταν αρκετά μακρυά χτυπήθηκε από κομμάτι λαμαρίνας στο κεφάλι και σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο οδηγός του βαν που ήταν κοντά στο σημείο εξαϋλώθηκε και δεν βρέθηκε ποτέ!

Τα κομμάτια του βυτιοφόρου έφυγαν σαν τορπίλες και έπεσαν στα σπίτια και τα χωράφια. Το μεγαλύτερο από αυτά κατέστρεψε την στέγη ενός δυόροφου σπιτιού 200 μέτρα μακρυά, ενώ κομμάτια βρέθηκαν και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Δείτε το βίντεο από το συμβάν