Προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγεχο η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή του όρους Καραντάου μεταξύ Καλού Νερού και Σκοτούσας στα όρια με τη Μαγνησία, κατέβαλαν όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες, αλλαη μάχη ήταν άνιση καθώς έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην πριοχή, ενώ με το που σκοτείνιασε σταμάτησαν τις ρίψεις τα τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και το ελικόπετρο.

Η πυρκαγιά πάντως από σήμερα το πρωί που κόπασαν κάπως οι άνεμοι δείχνει να τίθεται υπό έλεγχο, αφού έχει κατακάψει εκατοντάδες στρέμματα χαμηλής βλάστησης αλλά και καλλιεργειες, ακόμη και αθέριστα σιτηρά, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουν σπίτια , αποθήκες ή κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Επί τόπου παραμένουν περίπου 20 υδροφόρες της Πυροσβεστικής με 50 πυροσβέστες ενώ πιθανόν και σήμερα να απαιτηθεί συνδρομή από αέρος για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς. Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από χθες τοα πόγευμα και συνδρομή και από την Πυροσβεστική Στερεάς.Λαρισα-Όλη νύχτα έκαιγε η πυρκαγιά στο Καλό Νερό-προσπάθεια να τεθεί σήμερα υπό έλεγχο