Ολόκληρη η νέα προκήρυξη για 150 προσλήψεις στην πυροσβεστική – Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις.Πυροσβεστική: Ολόκληρη η νέα προκήρυξη για 150 προσλήψειςΠροκήρυξη της πυροσβεστικής για την εισαγωγή ιδιωτών, στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.), προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις ως ακολούθως:

Πληροφορικής και Επικοινωνιών 38
Μηχανικών (14 πολιτικοί μηχανικοί,15 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και 14 μηχανολόγοι μηχανικοί) 43
Μετεωρολογίας 19
Νομικής 18
Οικονομικών 32

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις του Κεφαλαίου Β της παρούσας προκήρυξης και δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του ιδίου, εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (μπροςπίσω) από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συμπληρώνουν αυτή και την υποβάλλουν στις ημερομηνίες από τη Δευτέρα 23/08/2021 και από ώρα 08:00΄ έως και την Τρίτη 07/09/2021, έως ώρα 14:00΄, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η υποβολή της παραπάνω αίτησηςυπεύθυνης δήλωσης.

2. Για την υποβολή της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένα από αυτούς πρόσωπα κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες στην έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, (Μάτσα 32, Κάτω Κηφισιά Αττικής) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία, να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και εφόσον πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις να παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης.

Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που υποβάλλεται ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά στην αρμόδια Επιτροπή ή κατατίθεται εκπρόθεσμα ή σε περίπτωση που δεν κατατεθεί εμπροθέσμως κάποιο εκ των απαιτούμενων δικαιολογητικών της παρούσας προκήρυξης, δε γίνεται δεκτή, θεωρείται ως ουδέποτε υποβληθείσα και δε λαμβάνεται υπόψη για το διαγωνισμό. Η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από το διαγωνισμό και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

3. Μετά την υποβολή και πρωτοκόλληση της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης δεν έχει δικαίωμα ο υποψήφιος να την ανακαλέσει ή να μεταβάλει τα δηλωθέντα σε αυτή στοιχεία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών.

4. Σε περίπτωση επιστροφής των δικαιολογητικών από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή και ύπαρξης αμφισβήτησης επί της ηλικίας ή των κατατιθέμενων δικαιολογητικών, ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να μεταβεί αυτοπροσώπως, κατά τις ημερομηνίες από την Τετάρτη 08/09/2021 έως και την Παρασκευή 10/09/2021 και από ώρα 08:00΄ έως και ώρα 14:00΄, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παραλαβής

Δικαιολογητικών που λειτουργεί ομοίως στην Πυροσβεστική Ακαδημία. Ο υποψήφιος οφείλει να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά με το φωτοαντίγραφο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης στην οποία έχει ενσωματωθεί βεβαίωση ελέγχου και επέχει θέση πρακτικού επιστροφής των δικαιολογητικών.

Η ανωτέρω Επιτροπή επιλύει σε δεύτερο βαθμό τη σχετική διαφορά αποφαινόμενη με πράξη της οριστικώς επί της αμφισβητήσεως.

Οι υποψήφιοι, κατά τις ημέρες προσέλευσής τους στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών, προσέρχονται σύμφωνα με τα οριζόμενα από τις τρέχουσες ισχύουσες διατάξεις για τις ημέρες αυτές,
σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19 και της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών. Είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου, την οποία οφείλουν να
προμηθευτούν οι ίδιοι οι υποψήφιοι.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον, επισυνάπτεται η παρακάτω αίτηση – υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό (εκτυπώσιμη), καθώς και σχετική εξουσιοδότηση.

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση

Εξουσιοδότηση

Πηγη:dikaiologitika.gr