Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης για φωτιά σε φανοποιείο στο Παναιτώλιο Αγρινίου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο έσπευσε ισχυρότατη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου με πέντε οχήματα.

Άνδρες της πυροσβεστικής επιχείρησαν εντός του φανοποιείου, ενώ πάνω από την επιχείρηση βρίσκεται και η κατοικία του ιδιοκτήτη που εκκενώθηκε.

Η επιχείρηση κατάσβεσης υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη ενώ η περιοχή γέμισε με πυκνούς καπνούς. Στο σημείο παρούσα και αστυνομική δύναμη για την απομάκρυνση του κόσμου, την στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να περιορίσουν την φωτιά, υπό το φόβο μην αυτή εξαπλωθεί σε όμορες εκτάσεις γης

.Εντός του φανοποιείου υπήρχαν αυτοκίνητα και άλλα εύφλεκτα υλικά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν προκληθεί πολλές υλικές ζημιές.Πυρκαγιά κατέστρεψε φανοποιείο στο Παναιτώλιο- Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (φωτο)Πυρκαγιά κατέστρεψε φανοποιείο στο Παναιτώλιο- Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (φωτο)