Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα αλλάξει απότομα τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, έως τα τέλη Αυγούστου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω ανάρτησης στα social media προειδοποιεί για την επερχόμενη μεταβολή του καιρού, η οποία θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

Ο γνωστός μετεωρολόγος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αναφέρει πως πρόκειται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες από το Σάββατο 21/8, ενώ τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή χαλάζι.

Παράλληλα, ο καιρός θα κυλήσει την επόμενη εβδομάδα χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα, ενώ προς τα τέλη του μήνα κατά πάσα πιθανότητα θα καταστεί πολύ άστατος στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Ο καιρός των επομένων ημερών με μια ματιά!

Προσοχή!

Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός κυρίως το Σάββατο 20/8 κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία, στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ηπειρο, την δυτική- κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννησου οπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι!

Η εξέλιξη:

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την ερχόμενη Κυριακή ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα με τη θερμοκρασία να σημειώνει πρόσκαιρη και “συγκρατημένη” άνοδο μέχρι περίπου και τα μέσα της, ενώ προς τα τέλη του μήνα κατά πάσα πιθανότητα ο καιρός θα καταστεί πολύ άστατος στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια!

Με εκτίμηση και καλό Σαβ/κύριακο

Σάκης Αρναούτογλου».Σάκης Αρναούτογλου: Η νέα εξέλιξη του καιρού έως τα τέλη ΑυγούστουΣάκης Αρναούτογλου: Η νέα εξέλιξη του καιρού έως τα τέλη Αυγούστου