Πυροσβέστες σώζουν σκυλάκο που σφήνωσε σε πόρτα: Οι χαρές όταν συναντά ξανά το αφεντικό.Πυροσβέστες σώζουν σκυλάκο που σφήνωσε σε πόρτα: Οι χαρές όταν συναντά ξανά το αφεντικό - (Βίντεο) Το σωστικό συνεργείο χρησιμοποίησε διαφορετικά εργαλεία για να ελευθερώσει τον σκύλο, που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τη σιδερένια πόρτα χωρίς ούτε γρατσουνιά.
Μια ομάδα πυροσβέστες κατάφερε να διασώσει ένα σκυλί που το κεφάλι του είχε κολλήσει σε μια σιδερένια πόρτα, σε ένα σπίτι της πόλης Βερεσεγκιχάζ της Ουγγαρίας.
Στο συγκινητικό βίντεο, φαίνεται πώς οι διασώστες χρησιμοποίησαν διαφορετικά εργαλεία και κατάφεραν να ελευθερώσουν το παγιδευμένο ζώο χωρίς να το τραυματίσουν καθόλου.

Στο τέλος, μπορούμε να δούμε τον σκυλάκο Φούλες να συναντιέται ξανά με το αφεντικό του, αφού οι πυροσβέστες του ελευθέρωσαν το κεφάλι από τη μεταλλική είσοδο.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την ανακούφισή τους που ο σκυλάκος ελευθερώθηκε και είναι καλά στην υγεία του, έπειτα από την περιπέτειά του.
Δείτε το βίντεο:

Πηγη:sputniknews.gr