Σοβαρά τραυματίστηκε από το όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ.  που κάλυπτε τη συγκέντρωση των πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.Όπως καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), «κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα, ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου, φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ, τραυματίστηκε από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

»Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο που επελέγη από το χειριστή του οχήματος, με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά ελπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής».

Σημειώνεται ότι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος ενημερώνει ότι ο Ορέστης Παναγιώτου υπέστη κάταγμα σε δύο σημεία στο πόδι.

Η «αύρα» χτύπησε φωτορεπόρτερ και του έσπασε το πόδι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φωτορεπόρτερ θα χρειαστεί να μείνει περισσότερο από έναν μήνα εκτός εργασίας.

Πηγη:topontiki.gr