Βουτιά από 8 έως και 10 βαθμούς Κελσίου θα κάνει αύριο, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο υδράργυρος, ενώ ισχυροί άνεμοι θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του καιρού.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός χαλάει με ισχυρούς βοριάδες και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας εξαιτίας ψυχρών αερίων μαζών που προσεγγίζουν την περιοχή μας από τα βόρεια Βαλκάνια.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι μεγαλύτερη στα ανατολικά και βόρεια και θα φτάσει σε τιμές πιο φυσιολογικές για την εποχή που δεν θα ξεπερνούν τους 14 με 16 βαθμούς.

Στα δυτικά από την άλλη πλευρά και το Ιόνιο η θερμοκρασία θα είναι σε πιο υψηλά επίπεδα καθώς θα επικρατήσει ανατολικός άνεμος.

Αυτό το σκηνικό του καιρού θα κρατήσει και την Πέμπτη και την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει και πάλι μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας αλλά πρόσκαιρη.

Κακοκαιρία από τις 15 Νοεμβρίου με βροχές, κρύο και χιόνια

Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για κακοκαιρία από τις 15 Νοεμβρίου και μετά με βροχές, κρύο και χιόνια ακόμη και σε πιο χαμηλά υψόμετρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση: