Ηλεία- Νύχτα αγωνίας στον ποταμό Βέργα.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση κατά μήκος του ποταμού Βέργα στην Βάρδα και στην Μανωλάδα. Το ποτάμι σε κάποια σημεία έχει «σπάσει» και εδώ και αρκετές ώρες μηχανήματα έργου επιχειρούν να ενισχύσουν τα αναχώματα καθώς υπάρχει κίνδυνος για τους παραποτάμιους οικισμούς.

Να σημειώσουμε, ότι η βροχή έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλές ώρες ωστόσο τα νερά που έρχονται από πιο ψηλές περιοχές της Βουπρασίας, έχουν επιβαρύνει αρκετά το ποτάμι και ευχή όλων είναι να μη βρέξει καθόλου τις επόμενες ώρες. Στο «πόδι»βρίσκονται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την ίδια στιγμή, πολλά είναι τα προβλήματα που παραμένουν σε άλλες περιοχές του κάμπου ενώ υπάρχουν αρκετοί δρόμοι, κεντρικοί και λιγότερο κεντρικοί οι οποίοι είναι πλημμυρισμένοι και τα νερά δεν υποχωρούν.Ηλεία- Νύχτα αγωνίας στον ποταμό Βέργα (photos)Ηλεία- Νύχτα αγωνίας στον ποταμό Βέργα (photos)Ηλεία- Νύχτα αγωνίας στον ποταμό Βέργα (photos)Ηλεία- Νύχτα αγωνίας στον ποταμό Βέργα (photos)Πηγη:ilialive.gr