Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης τούμπαρε με το πυροσβεστικό όχημα. Είναι ο πρώτος που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των πολιτών, αλλά αυτή τη φορά χρειάστηκε ο ίδιος βοήθεια μετά το ατύχημα που είχε.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης δέχθηκε κλήση στον ασύρματο και έσπευσε να βοηθήσει τον συνάνθρωπο. Κατά τη διαδρομή ωστόσο, είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο ίδιος βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη στο Monsey της αμερικανικής μεγαλούπολης και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας οικίας. Όπως βλέπουμε, το Chevrolet Tahoe του αρχηγού κινείτο στη χιονισμένη επιφάνεια με ενεργοποιημένο τον φάρο, όταν, ξαφνικά, ανατρέπεται.

Το αυτοκίνητο προφανώς βρήκε σε κάποιο κομμάτι πάγου και τούμπαρε. Οι περαστικοί έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από την καμπίνα, ο οποίος, ευτυχώς, δεν έπαθε το παραμικρό.

Ο Οργανισμός Οδικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους οδηγούς, καθώς κατά τη διάρκεια του περσινού χειμώνα, καταγράφηκαν περισσότερα από 182.000 τροχαία ατυχήματα.

Πηγη:gocar.gr