Κρήτη – Άη Βασίληδες έκαναν «απόβαση» στην Παιδο-ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Από πυροσβέστες… Άη Βασίληδες. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου και του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» για ακόμη μια χρονιά ανατποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και έβαλαν τα γιορτινά τους για χάρη των παιδιών.

Φόρεσαν τη στολή του Άη Βασίλη και επισκέφθηκαν την Παιδο-ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και βρέθηκαν με τον δικό τους τρόπο κοντά στους μικρούς φίλους.

Έστεισαν μία «επιχείρηση» και κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο των κλινικών και στη συνέχεια μοίρασαν τα δώρα τους στα παιδιά της Παιδο-ογκολογικής, της Παιδιατρικής και Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, αντάλλαξαν μαζί τους ευχές και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς.

Κοντά στα παιδιά και τους Άη Βασίληδες βρέθηκε και η μπάντα Μπαταλά. Το μουσικό σύνολο αποτελείται από νέους ανθρώπους που σκόρπισαν με τον ήχο των τυμπάνων τους ρυθμό και μελωδία.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας, χωρίς προσκεκλημένους, με θεατές-ακροατές σε απόσταση, από τα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Πηγη:iellada.press.gr