Στυλίδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 55χρονου που αγνοούνταν.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης του 55χρονου   επιχειρηματία  από την  Στυλίδα , τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (10/1)

Σύφωνα με πληροφορίες του “ilamia.gr” o 55χρονος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/1) λίγο πριν τις 11:00 σε σημείο  βόρεια του Κοιμητηριού της Στυλίδας.

Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για την ανεύρεση του από Πυροσβεστικές δυνάμεις του Κλιμακίου Στυλίδας με επικεφαλης τον Διοικητή  Βαλεντίνο Στεφανή   και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας με τον Διοικητή Αντρέα ΜΩΡΆΤΗ,   από την Αστυνομία και την Πολιτική προστασία του Δήμου Στυλίδας. Μάλιστα στις έρευνες συνέδραμε και ειδικά  εκπαιδευμένος σκύλος από την Αθήνα. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος είναι καλά  στην υγεία του. Στυλίδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 55χρονου που αγνοούνταν.(φωτό)Στυλίδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 55χρονου που αγνοούνταν.(φωτό)Στυλίδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 55χρονου που αγνοούνταν.(φωτό)