Στυλιανίδης: Να αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Στυλιανίδης: Να αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

«Από αύριο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι ο παγετός τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί»

Να αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ζήτησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό, από την εταιρεία διαχείρισης και πως αυτό θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν στις συσκέψεις των προηγούμενων ημερών. Θα αναζητηθούν ευθύνες, αυτή θα είναι η εισήγησή μου προς τον Πρωθυπουργό. Όλες οι δυνάμεις είναι επί ποδός και επεμβαίνουν άμεσα όπου χρειάζεται. Η κατάσταση βελτιώνεται στην Αττική Οδό, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήματα τα ηλεκτροδότησης».

«Αντίξοες συνθήκες μέχρι αύριο»

Παράλληλα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης έκανε λόγο για «αντίξοες συνθήκες μέχρι αύριο».

«Από αύριο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι ο παγετός τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί» υπογράμμισε.

Don't Miss

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου

Για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους καθώς και των ακάλυπτων
Κακοκαιρία: 288 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική λόγω των θυελλωδών ανέμων

Κακοκαιρία: 288 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική λόγω των θυελλωδών ανέμων

Συνολικά 288 κλήσεις έλαβε, το Σάββατο, το Κέντρο Επιχειρήσεων του