Σύρος: 4 φωτογραφικά καρέ εκατομμύρια λέξεις ανθρωπιάς.

Απίστευτα τρυφερή στιγμή: Πυροσβέστης προσπαθεί να πλησιάσει και να ταΐσει ένα τρομαγμένο σκύλο 

Το έργο του πυροσβέστη (ας μου επιτραπεί να μην το θεωρήσω απλά επάγγελμα) είναι σαφώς ανεκτίμητο, όπως είναι και η προσφορά του. Ο πυροσβέστης διακατέχεται από ένα μεράκι για τη “δουλειά” του, που, αν δεν υπήρχε, ίσως τα αποτελέσματα να μην ήταν τα προσδοκώμενα.

Ο Έλληνας πυροσβέστης, ειδικότερα, θεωρείται μοναδικός στο είδος του. Με τον έμφυτο ενθουσιασμό του και την αποδεδειγμένη πια αυτοθυσία του, αισθάνεται έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει τα πάντα και να μπει στη μάχη όποτε του ζητηθεί!

Γεννημένος… να προσφέρει ! Είτε στο συνάνθρωπό του, είτε στη φύση και τα ζώα! Αυτή τη φορά, ένας Πυροσβέστης στη Σύρο, δείχνει τη μεγαλοψυχία του, βγαίνει από τα ζεστό του γραφείο, πλησιάζει ένα σκύλο και του προσφέρει νερό και φαγητό κάτω απο χαμηλές θερμοκρασίες. Ο σκύλος περιφερόταν στην Επαρ.Οδ. Κάτω Μάννα – Βάρη και προφανώς έχει ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του.

Μια τρυφερή κίνηση ενός πυροσβέστη, η οποία αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά δεν χάνεται, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του προς τα ζώα, αλλά και πως όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον κίνδυνο και όλοι χρειαζόμαστε την ίδια φροντίδα.Σύρος: 4 φωτογραφικά καρέ εκατομμύρια λέξεις ανθρωπιάς

Πηγη: cyclades24.gr