Παράδοση – παραλαβή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 03/2/2022 Αγιασμός και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, η οποία συνδυάστηκε με μια σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης, από τον απελθόντα Πύραρχο, Ευάγγελο Λιακόπουλο, που μετατίθεται στη ΔΙΠΥΝ Ξάνθης, στον πρώην Υποδιοικητή και νυν Διοικητή της Π.Υ. Βόλου, Αντιπύραρχο Νικόλαο Ιερεμία.

Ο κ. Ιερεμίας αποχαιρετωντας τον προκάτοχό κι αφού του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, έντονα συγκινημένος, επισήμανε την άριστη μεταξύ τους συνεργασία επί 20ετία, από τα χρόνια που ως νέοι Αξιωματικοί – όπως είπε – βρέθηκαν να συνυπηρετούν στην Π.Υ. Βόλου, ως και σήμερα.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος κ. Λιακόπουλος, ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού της Π.Υ. Βόλου για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, που κατάφεραν – όπως είπε – να εδραιώσουν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία πολύ υψηλά στη συνείδηση του κόσμου, μέσω της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ευχόμενος στο διάδοχό του να καταφέρει να ανεβάσει αυτή την επίδοση ακόμα ψηλότερα.

Τέλος, ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας, Πύραρχος Γ. Βλόντζος εξήρε το κλίμα άριστης συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των δύο Αξ/κών, το οποίο είχε απόλυτο αντίκτυπο στο έργο που προσέφερε η Υπηρεσία στην τοπική κοινωνία.Τυχερός της ημέρας ο Πυροσβέστης (ΠΠΥ) Τσάμης Γεώργιος, που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας. Παράδοση – παραλαβή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒόλουΠηγη:thessaliatv.gr