Survivor: Ο πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης άναψε… φωτιά σε δύο συμπαίκτριές του.

Ο εποχικός πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης άναψε… φωτιές στο «survivor», καθώς φαίνεται πως έχει γίνει το… μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο συμπαίκτριές του, τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τη Μαίη (Θωμαΐδα) Εμμανουηλίδου.

Ο ερχομός της τελευταίας στην ομάδα των Μαχητών ανέτρεψε, κατά κάποιον τρόπο, την ισορροπία στη σχέση του Γιάννη με τη Σοφιάννα, οι οποίοι είχαν έρθει λίγο πιο κοντά συγκριτικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Όταν, λοιπόν, ο πυροσβέστης άρχισε να κάνει παρέα και με τη Μαίη, δείχνοντας, έτσι, το ενδιαφέρον του σε φιλικό επίπεδο στην πρωταθλήτρια κωπηλασίας, τότε η Σοφιάννα έδειξε κάπως ενοχλημένη και έβγαλε μια… ξινίλα προς τη συμπαίκτριά της. Ωστόσο, μόλις η Μάιη ενδιαφέρθηκε να μάθει εάν υπάρχει κάτι ανάμεσα στην ίδια και στον Γιάννη, η Σοφιάννα ανέφερε πως είναι απλά φίλοι.

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα για την πρώτη ασυλία ο Γιώργος Λιανός  παρατήρησε πως ο παίκτης των Μαχητών είχε δώσει την μπλούζα του στη Μαίη, η οποία δήλωσε πως κρύωνε, κάτι που λειτούργησε ως αφορμή για να εκδηλωθεί περισσότερο η Σοφιάννα. Όπως φάνηκε, ωστόσο, δεν της άρεσε η κίνηση με την μπλούζα και στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» είπε με νόημα πως «η Μαίη τον είχε γδύσει (τον Γιάννη) με τα μάτια της και τώρα τον έγδυσε κυριολεκτικά», ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε να μη βρέξει και κρυώσει η συμπαίκτριά της για να μη χρειαστεί ξανά την μπλούζα του γοητευτικού μαχητή.

Survivor: Ο πυροσβέστης Γιάννης Τσολάκης άναψε… φωτιά σε δύο συμπαίκτριές του

Πηγη:Newsbreak.gr