Με τον διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ζακύνθου, Κωνσταντίνο Τσιώπο συναντήθηκαν τα μέλη της Αερολέσχης, την Τετάρτη (16/3).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αερολέσχη, αναφέρεται:

«Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα και της επιβεβαίωσης της καλής συνεργασίας, είχαμε την ευκαιρία της ουσιαστικής ανταλλαγής απόψεων ενόψει της νέας Αντιπυρικής Περιόδου που ξεκινάει την 1η Μαΐου, με πρωταρχικό στόχο όσο το δυνατό καλύτερης πρόληψης από αέρος με το ελικόπτερο που επιχειρεί η Αερολέσχη για το καλύτερο αποτέλεσμα όπως φάνηκε την περσινή αντιπυρική περίοδο όπου υπήρχε στρατηγικός – αποτελεσματικός σχεδιασμός Πτήσεων Εναέριας Επιτήρησης με συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Ζάκυνθου.

Ευελπιστούμε και εφέτος έγκαιρα να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός Εναέριας Επιτήρησης από πλευράς Δήμου και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και υπάρξουν καταστρεπτικές συνέπειες για το Νησί μας, διότι η Ζάκυνθος επιχειρησιακά είναι μια δύσκολη περιοχή, όπως μας διαβεβαίωσε ο νέος Διοικητής». Επιτήρηση από αέρος για δασικές πυρκαγιές – Ο σχεδιασμός από Αερολέσχη και Πυροσβεστική

Πηγη:imerazante.gr