Συνάντηση της Ε.Α.Π.Σ με τους κ. Υπουργό και κ. Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας..

Την Πέμπτη 17-03-2022 το Δ.Σ. της Ε.Α.Π.Σ επισκέφθηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας όπου συναντήθηκε με τον κ. Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη και τον κ. Υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά.

Στην συνάντηση αρχικά έγινε μια πρώτη γνωριμία με τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών και στη συνέχεια αναπτύχθηκε διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών για ζητήματα που απασχολούν διαχρονικά την καθημερινότητα των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς επίσης και θέματα που αφορούν το εργασιακό περιβάλλον, την εκπαίδευση και οικονομικά αιτήματα.

Ο κ. Υπουργός κατά την τοποθέτησή του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο Πυροσβεστικό Σώμα και δήλωσε την πρόδηλη στήριξη στο έργο μας.

Ο κ. Υφυπουργός τοποθετήθηκε με τη σειρά του εκτενώς στα ζητήματα που ετέθησαν και απασχολούν τα στελέχη του Π.Σ. και μας διαβεβαίωσε ότι για την περαιτέρω στήριξη στο έργο μας, έχει δώσει ήδη οδηγίες και έχουν δρομολογηθεί νέα μέτρα που θα βοηθήσουν τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Οργανισμού και θα ενισχύσουν εμπράκτως τους εργαζόμενους σε αυτό. Τέλος, εξέφρασε την ειλικρινή του διάθεση για γενικότερη συνεργασία και στήριξη από την πλευρά του Υπουργείου σε τεκμηριωμένες προτάσεις προς όφελος του Πυροσβεστικού Σώματος και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Συνάντηση της Ε.Α.Π.Σ με τους κ. Υπουργό και κ. Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

bloko.gr