Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο εθελοντών πυροσβεστών Πυθαγορείου για την παραλαβή του νέου οχήματος.

Ήμερα γιορτής και έντονων συναισθημάτων η σημερινή καθώς με την επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη παραδόθηκε από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου πρός τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου ενα πυροσβεστικό αυτοκίνητο Β’ τύπου το οποίο θα αντικαταστήσει ένα παλαιότερο ίδιας κατηγορίας.

Το αυτοκίνητο αυτό έγινε δωρεά από τον Δήμο του Sindelfingen της νότιας Γερμανίας προς τον Δήμο Ανατολικής Σάμου με τη μεσολάβηση ενός υπέροχου ανθρώπου Γερμανικής καταγωγής όπου έχει δημιουργήσει την δική της οικογένειά στο Πυθαγόρειο την Κα. Judith Perros σύζυγος του κ. Κυριάκου Πέρρου, όπου θέλησε με αυτό το τρόπο να εκφράσει την στήριξη και την αγάπη της στα μέλη του Σ.Ε.Π.Π.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και Sindelfingen στον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Στάντζο καθώς και στον αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Πυθαγορείου αξιότιμο κ. Ευάγγελο Καρρά όπου συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε αυτό το εγχείρημα να γίνει πραγματικότητα, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο όλων αυτών των ανθρώπων μελών του Σ.Ε.Π.Π.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο εθελοντών πυροσβεστών Πυθαγορείου για την παραλαβή του νέου οχήματος Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο εθελοντών πυροσβεστών Πυθαγορείου για την παραλαβή του νέου οχήματος Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο εθελοντών πυροσβεστών Πυθαγορείου για την παραλαβή του νέου οχήματος