Είναι από αυτές τις παρεμβάσεις που μόνο «μπράβο» μπορεί να πει κανείς ….

Μια δεξαμενή 40000 λίτρων τοποθέτησαν στον Εθνικό Δρυμό Οίτης οι Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυροχωρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων και την Τοπική Κοινότητα Καστανιάς.

Μια παρέμβαση απαραίτητη για την πυρόσβεση μιας και μέχρι σήμερα στον  Εθνικό Δρυμό Οίτης, στην πανέμορφη αυτή  περιοχή, δεν υπήρχε καμία  παροχή νερού .

Οι δυσκολίες στο όλο εγχείρημα πάρα πολλές και πολλές φορές έμοιαζαν αξεπέραστες. Η θέληση όμως   η υπομονή και η συνεργασία  έκαναν τα εμπόδια να  ξεπεραστούν ακόμη και η μεταφορά της ογκώδους δεξαμενής σε ένα σημείο αρκετά ψηλά.

Η δεξαμενή ανοιχτού τύπου έχει δυνατότητα εφοδιασμού  όλο τον χρόνο ενώ μπορεί να υποστηρίξει για παροχή νερού και Πυροσβεστικά οχήματα  και ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος  και υδροφόρες.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας  τον Δασάρχη κ Βασιλείου Δημοσθένη, τον Αντιδήμαρχε Λαμιέων Κώστα Ξεφλούδα , τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς κ Ρούσκα Κωνσταντίνο  που από τη αρχή του όλου εγχειρήματος στάθηκα αρωγοί …»    θα πει στο «ilamia.gr”  ο Προιστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυροχωρίου Πυρονόμος Γιώργος Φωτόπουλος.

Έβαλαν δεξαμενή 40000 λίτρων στον Εθνικό Δρυμό Οίτης