Αττική: Ολονύχτιο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων – Κάηκαν 9 οχήματα και εκκενώθηκε πολυκατοικία.

Ολη νύχτα έτρεχαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές σε οχήματα από τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Καισαριανής, ενώ σε μία περίπτωση εκκενώθηκε πολυκατοικία από τους ενοίκους της.

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε τη νύχτα σήμερα Σάββατο και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα και σε πολυκατοικία η οποία εκκενώθηκε από τους ενοίκους της.

Από την Καισαριανή…

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν από την Καισαριανή όπου με διαφορά μόλις ενός λεπτού οι εμπρηστές χτύπησαν σε δύο διαφορετικά σημεία:

Στην οδό Κλαζομενών, καίγοντας 2 αυτοκίνητα, και προκαλώντας ζημιές σε άλλα 3, και στην οδό Τσάφου σε 1 αυτοκίνητο και 1 μοτοποδήλατο.

…στην Αθήνα

Στις 03.14, νέα επίθεση σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Αλκαμένους και Αγορακρίτου στην Αθήνα, όπου κάηκε τρίκυκλο όχημα.

Και στις 04.06, οι δράστες πυρπόλησαν ΙΧ που βρισκόταν σταθμευμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας επί της οδού Μετεώρων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και στην πολυκατοικία, οι ένοικοι της οποίας αναστατώθηκαν μέσα στη νύχτα και βγήκαν στον δρόμο.

Για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κινητοποιήθηκαν συνολικά 27 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγη: in.gr