Μία γυναίκα νεκρή και μία σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκαν από αυτοκίνητο μετά από τροχαίο στο ύψος του Λογγού Φθιώτιδας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 163ο χλμ., στο ύψος του Λογγού.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε, μέσα στην εθνική οδό, καταλήγοντας όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τις δύο γυναίκες, ωστόσο ήταν αδύνατο και γι’ αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Τελικά, οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν εκεί με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις δύο γυναίκες. Δυστυχώς, η οδηγός ήταν νεκρή και η συνοδηγός βαριά τραυματισμένη.

Οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος, όπου διερχόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες και τους πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι κόβουν την πόρτα με τροχό για να τις απεγκλωβίσουν.