Οκτώ σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα ήταν το νέο απόκτημα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας που παραδόθηκαν προς χρήση σήμερα, το πρωί της Παρασκευής στο νέο διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

ια τα νέα πυροσβεστικά οχήματα μίλησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός εξηγώντας πως: “Πρόκειται για σύγχρονα οχήματα τεσσάρων χρόνων 4×4 που είναι πλήρως εξοπλισμένα. Τον ερχόμενο Απρίλιο θα παραδοθούν άλλα 14, επτά με δυνατότητα φορτίου 500 λίτρων και επτά οχήματα μεταφοράς προσωπικού, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3.200.000 ευρώ.”

“Παραλαμβάνουμε σήμερα οκτώ νέα οχήματα που θα βοηθήσουν στον εκσυχρονισμό του στόλου για καλύτερα αποτελέσματα” επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Ευάγγελος Φαλάρας, ενώ συμπλήρωσε πως: “Η περσινή αντιπυρηνική περίοδος τελείωσε με ικανοποιητικούς αριθμούς, με 1.500 περίπου φωτιές στη Θεσσαλία και 4.000 καμμένα στρέμματα. Προσπαθούμε να εκσυγχρονίσουμε τον πυλώνα που έχει σχέση με τον εξοπλισμό και συζητάμε να εντάξουμε καινούρια οχήματα στο ΕΣΠΑ που τρέχει ώστε να ανανεωθεί κατά το μέγιστο ο στόλος που επιχειρεί στη Θεσσαλία”.

astratv.gr