Αισθητά είναι τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική και την υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική η Πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα περίπου 150 κλήσεις, εκ των οποίων 49 για αντλήσεις υδάτων, 40 για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ εξαιτίας διακοπών στην ηλεκτροδότηση κυρίως από το κέντρο της Αθήνας, 7 απεγκλωβισμοί οδηγών και μεταφορές σε ασφαλές σημείο και δύο κοπές δέντρων.

Σημειώνεται πως κάποιες από τις κλήσεις είναι διπλές από τα ίδια σημεία.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε και για τον απεγκλωβισμό παιδιών από νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα που είχε πλημμυρίσει το ισόγειο, ωστόσο δεν χρειάστηκε να προβούν σε ενέργειες οι πυροσβέστες αφού οι εκπαιδευτικοί απομάκρυναν τα παιδιά με ασφάλεια.

Αρκετοί δρόμοι στην Αττική έκλεισαν από λιμνάζοντα ύδατα στους οποίους η κυκλοφορία πλέον έχει αποκατασταθεί. Κλειστή λόγω υπερχείλισης υδάτων είναι αυτή την στιγμή η Επαρχιακή Οδός Αλεποχωρίου-Σχίνου, από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Ικαρίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διάσπαρτες κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική και από διάφορες περιοχές της χώρας. Στην Λακωνία εξαιτίας υπερχείλισης χειμάρρων στις περιοχές Γεράκι και Βλαχιώτη χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί και επιβαίνοντες από έξι οχήματα.