Δύο άμεσες παρεμβάσεις χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν οι άνδρες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών, αφού ξέσπασαν φωτιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Η πρώτη από ανευθυνότητα, όπου προκλήθηκαν ζημιές με αγροτική αποθήκη και η δεύτερη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όταν κάηκε ένα αυτοκίνητο και προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε ένα δεύτερο.

Σε ανάρτησή του οι Φίλοι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών γράφουν για την πρώτη φωτιά:

“Αποτέλεσμα της ανευθυνότητα κάποιου/ων που βάλανε να κάψουν βάτα και καλάμια στο κανάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί και ζημιά σε παρακείμενη αποθήκη ενός συμπολίτη μας. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο ποιο προσεχτικοί. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο κύριο Κολγιώνη Δημήτριο για την άμεση παραχώρηση ενός μηχανήματος έργου καθώς και το χειριστή Μανούση Πέτρο που όσες φορές τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας”.

Σωτήριες επεμβάσεις του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών

Στο δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε μπροστά σε συνεργείο αυτοκινήτων στις Φέρες, κάηκε ένα αυτοκίνητο όπου είχε μεταφερθεί για επισκευή, μετά από πρόσκρουση που είχε ο οδηγός του σε δένδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάφλεξη του οχήματος έγινε μετά από 2 ώρες από την ώρα μεταφοράς του στο συνεργείο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς και να προκληθούν ζημιές σε ένα ακόμα που ήταν σταθμευμένο δίπλα, σήμερα τα ξημερώματα κι όπως γράφει η ανάρτηση “κάπως έτσι τελείωσε μια ήσυχη κατά τα άλλα βάρδια”.

Σωτήριες επεμβάσεις του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών

evros24.gr