Συνελήφθη χθες 10 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θηβών, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση στην περιοχή Θεσπιές Βοιωτίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 11 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, σε αγροτική έκταση στην Τ.Κ. Σέτας του δήμου Ερέτριας Ευβοίας.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, επιβλήθηκε σήμερα 11 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θιναλίων, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Άγιος Μαρτίνος, του δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 11 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θιναλίων, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Λούτσες, του δήμου Βόρειας Κέρκυρας.