Πυρκαγιές: Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε 4 περιοχές της χώρας

12/11/2024
by
Πυρκαγιές: Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε 4 περιοχές της χώρας

Συνελήφθη, σήμερα 12 Νοεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κέρκυρας, αλλοδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Δ.Ε. Άγιος Μάρκος Φαιάκων, στη νήσο Κέρκυρα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 937,50€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.000€, σήμερα 12 Νοεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κοσκινών, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 750€, σήμερα 12 Νοεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Παλουκίου, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 750€, σήμερα 12 Νοεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Δωδεκανήσου, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη νήσο Ρόδο.

Don't Miss

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (27/08/22)

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (27/08/22)

Το τελευταίο 24ωρο (από 07:00 της 27/08/22 ως 07:00 της
Παραμένει ο Χριστόφορος Μπόκας ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας & Νήσων

Παραμένει ο Χριστόφορος Μπόκας ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας & Νήσων

Από τους ελάχιστους ανώτατους αξιωματικούς του Π.Σ. που κρίθηκαν διατηρητέοι