Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών κύριος Αλέξανδρος Καραδελής συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κύριο Ευάγγελο Τσουκαλά, από τον Ταμία κύριο Χρήστο Παντόπουλο και από τον Τομεάρχη Αττικής κύριο Νίκο Στραβοδήμο επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα των Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Την συζήτηση μονοπώλησε το κυριότερο από τα ζητήματα τα οποία απασχολούν τα μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών το οποίο αφορά το εργασιακό τους μέλλον στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς ενόψει μόνιμων προσλήψεων ευλόγως και δικαίως προσδοκούν πως η εμπειρία τους και η προσφορά τους θα τύχουν της δέουσας αναγνώρισης. Δευτερευόντως συζητήθηκε το ζήτημα του ελλιπούς εξοπλισμού των Συμβασιούχων Πυροσβεστών το οποίο στο πεδίο αφενός αυξάνει τον κίνδυνο τον οποίο διατρέχουν και αφετέρου μειώνει την απόδοση την οποία καταγράφουν.

Παρά τη βεβαιότητα πως ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θα ενσκήψει στα εν λόγω προβλήματα ο Θεματικός Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να συνεπικουρήσει στην κατεύθυνση αυτή.

Με τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες συναντήθηκε η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

bloko.gr