Παρουσία εκπροσώπων φορέων και Διοικητών Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, τέλεσε τον Αγιασμό και ευλόγησε τη Αγιοβασιλόπιτα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Με ευχές για καλή χρονιά και ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Δαδούδη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων Πύραρχο Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη για την πρόσκληση ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε και τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Παράλληλα ευχήθηκε οι Άγιοι Προστάτες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρεις Παίδες να τους στηρίζουν στο δύσκολο λειτούργημα που προσφέρουν προς την κοινωνία.

Με τη σειρά τους οι Διοικητές ευχαρίστησαν τον Πρωτοσύγκελλο και στο πρόσωπο του τον Σεβασμιώτατο ευχόμενοι και εκείνοι καλή χρονιά σε όλο το προσωπικό και τους παρισταμένους.

vimaorthodoxias.gr