Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλιεργειών, στην Τ.Κ. Αμυγδαλιών του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξάνδρειας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλιεργειών, στην περιοχή Κεραμίδι του δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καστοριάς, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλιεργειών, στην Τ.Κ. Λακκώματα  Άργους Ορεστικού.

Eπιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Μαριών, του δήμου Ζακύνθου.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 18 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χορτολιβαδική έκταση, στη Δ.Ε. Σιάτιστας, του δήμου Βοΐου Κοζάνης.